Beoordelingen van East Harbour Amsterdam

Recente recensies van East Harbour Amsterdam

5 sterren na 50 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hert eten was goed en lekker. Snel geleverd. Alleen jammer dat er 2 bestellingen zijn gedaan en dat er maar 1 gratis drankje is geleverd.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers zoals altijd!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijden, echt top!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en optijd!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, zoals gewoonlijk.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel hier altijd soep, en het is mijn favoriete spot. Ik kom hier altijd wel terug, en ik wordt hier zo vriendelijk geholpen!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was op tijd bezorgd. tevens was alles weer heerlijk zoals altijd.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk vers zoals altijd, optijd bezorgd! En altijd vriendelijk

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten ,snel bezorgd!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne service, snelle levering en nog een gratis cola bij de bestelling gekregen. Het eten was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Moksi vlees was wat oud. Kippen vlees was een beetje hard. Normal is dit mals. Maar het is nog steeds lekker. Sweet chilli beef was verrassend lekker.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, vriendelijke bezorger!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. je proeft dat het eten vers is bereid. Het eten was snel en op tijd bezorgd.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super snel bezorgd

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer van goede kwaliteit!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was te droog,alleen de eend was een beetje sappig

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit die ik gewend ben als ik daar zou eten. Heerlijk

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren fan van East Harbour: super service, top eten, ruime porties. Take away door noodzaak geboren, maar wel een uitkomst nu!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als van ouds erg lekker en een prima service

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The delivery time is perfect!! I am used to East Harbour pre corona and the quality of food is lower : The tempura is too oily. My favorite dish : Black bean sauce shrimps was not as good as usual too.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten. Bezorging was op tijd en netjes

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I got a moksi which was so nice, and the portion was very generous. I got a free drink with it, which is great, and it was delivered to me in about 20 minutes. I would definitely recommend this restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg erg zout was wel goed warm niet een rede om de vaste Chinees enof toko op te geven komt qua smaak beleving niet in de buurt. Jammer dat lucky garden dicht was

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en snelle bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijk en snelle bezorging. Ik heb vaker daar gegeten veel lekkerder dan helaas bij bezorgen nasi viel mee maar die krokante kip was taai heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer smakelijk en MSG free!!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tasty Food . Great Service

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol en dat zonder MSG!!! Eindelijk gezond en lekker samen. Mijn favo Chinese food bereider.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groot fan van de beef black been sauce, fikse porties voor een prima prijs hier halen we vaker!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten bedankt

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke moksi !!!!!!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zo als altijd

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen isj ullie bami niet altijd lekker,droog en geen smaak, mag wel wat saus of jus over heen of er apart bij. En wat meer smaak.