Beoordelingen van East Harbour Amsterdam

Recente recensies van East Harbour Amsterdam

5 sterren na 27 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit die ik gewend ben als ik daar zou eten. Heerlijk

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren fan van East Harbour: super service, top eten, ruime porties. Take away door noodzaak geboren, maar wel een uitkomst nu!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als van ouds erg lekker en een prima service

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The delivery time is perfect!! I am used to East Harbour pre corona and the quality of food is lower : The tempura is too oily. My favorite dish : Black bean sauce shrimps was not as good as usual too.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten. Bezorging was op tijd en netjes

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I got a moksi which was so nice, and the portion was very generous. I got a free drink with it, which is great, and it was delivered to me in about 20 minutes. I would definitely recommend this restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg erg zout was wel goed warm niet een rede om de vaste Chinees enof toko op te geven komt qua smaak beleving niet in de buurt. Jammer dat lucky garden dicht was

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en snelle bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijk en snelle bezorging. Ik heb vaker daar gegeten veel lekkerder dan helaas bij bezorgen nasi viel mee maar die krokante kip was taai heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer smakelijk en MSG free!!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tasty Food . Great Service

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol en dat zonder MSG!!! Eindelijk gezond en lekker samen. Mijn favo Chinese food bereider.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groot fan van de beef black been sauce, fikse porties voor een prima prijs hier halen we vaker!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten bedankt

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke moksi !!!!!!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zo als altijd

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen isj ullie bami niet altijd lekker,droog en geen smaak, mag wel wat saus of jus over heen of er apart bij. En wat meer smaak.